Keisi
Admin
Години : 42
Registration date : 26.07.2008
Брой мнения : 108
Местожителство : Бургас
|
Заглавие: Ирисодиагностика Пон Фев 01, 2010 3:11 pm |
|
|
Здравейте! Искам да споделя първите си впечатления от този вид диагностика,ако решите може да ни кажете какво е и вашето мнение. В Бургас посетих такъв специалист Емил Елмазов -прегледа е 25лв. Снима и двата ириса и по тъмните петънцата установи почти всички преблеми с болестта ми с малко допълнения.Предписа ми различни билкови смеси,тинктури,мехлеми,но не спемена дори за заболяването ми,или подобно такова.Накрая не издържах и му казах за него,само за да изпробвам дали знае за какво става дума ,за разлика от повечето пред които спомена Лупус/дори мед.персонал/,той беше напълно наясно с болестта,симтомите,лекарствата и последиците.И за мое очудване завърши "Вие не сте болна от Лупус,а просто организма ви се е претоварил от токсини" Вярно или не,аз си пия поредните токсини,които пия просто защото видях и добрия и лошия им резултат,опитвам се да не ям много боклуци,пия си чайчетата,че да видим след 3 месеца какъв ще е резултата Очаквам и вашите мнения по въпроса. |
|
qn4et089
Години :
Registration date : 15.06.2012
Брой мнения : 7
Местожителство :
|
Заглавие: ... Пет Юни 15, 2012 9:50 pm |
|
|
Здравей Keisi, Аз също в момента живея в Бургас и вероятно имам тази болест.. ANA скрининга е положителен и другия месец съм в Урвич за допълнителни изследвания. Интересува ме дали този ирисолог ти е помогнал? Моля те, пиши ми. |
|
Keisi
Admin
Години : 42
Registration date : 26.07.2008
Брой мнения : 108
Местожителство : Бургас
|
Заглавие: Re: Ирисодиагностика Вто Юни 19, 2012 9:45 am |
|
|
Изпих тинктурите и предписания чай за около месец,нямаше промяна,но предполагам знаеш че с билките трябва да се упорства а аз ги спрях, бяха ми много горчиви.Някак не повярвах на всичко това че не съм болна и се отказах не ми навредиха но е не помогнаха. |
|
Грифин
Години : 67
Registration date : 29.08.2008
Брой мнения : 70
Местожителство : Русе
|
Заглавие: Re: Ирисодиагностика Сря Юни 20, 2012 2:07 pm |
|
|
Само да кажа ЗДрасти, че беше зачезнала, и не само ти! Ж. и З. на всички!! |
|