qn4et089
Години :
Registration date : 15.06.2012
Брой мнения : 7
Местожителство :
|
Заглавие: Лека опалесценция Пон Яну 07, 2013 4:15 pm |
|
|
Здравейте, вече няколко пъти на изследванията ми пише "лека опалесценция". Доколкото знам това е минимално количество белтък в урината и може да е свързано с бъбречно засягане....Абе да си призная само това знам Интересува ме всичко, което можете да ми кажете по темата и най-вече дали е сериозно? Предварително благодаря на отзовалите се |
|
den_zuk
Години : 47
Registration date : 08.10.2008
Брой мнения : 19
Местожителство : Varna
|
Заглавие: Re: Лека опалесценция Нед Яну 27, 2013 7:37 am |
|
|
опалесценция най-общо значи че имаш нещо, което не е характерно да е там. ако голямата кръвна картина е наред няма за какво да се вълнуваш, може да е белтък, може да са следи от някакъв нелекуван бъбречен проблем. трябва ти по-кадърен доктор за да заключи А или Б |
|
qn4et089
Години :
Registration date : 15.06.2012
Брой мнения : 7
Местожителство :
|
Заглавие: Re: Лека опалесценция Нед Яну 27, 2013 10:48 am |
|
|
Благодаря ти! Радвам се, че именно ти ми отговори, защото си личи, че си навътре с нещата. За кръвната картина и утайката...вече не вярвам на изследванията, които си правя в Сливен и Бургас. Последния път, когато трябваше да ходя в "Св. Иван Рилски", си правих изследвания в Сливен, които показаха, че всичко е ок,дори утайката! Позарадвах се малко, но когато само след 5-6 дена ми пуснаха същите изследвания в София се оказа, че имам някои изменения. Не знам какво да си мисля...предполагам в университетска болница имат по-добра техника.. |
|
Sponsored content
|
Заглавие: Re: Лека опалесценция |
|
|
|
|