Keisi
Admin
Години : 42
Registration date : 26.07.2008
Брой мнения : 108
Местожителство : Бургас
|
Заглавие: Радостина Нед Авг 03, 2008 11:38 am |
|
|
- Цитат :
- Здравейте всички от форума, реших и аз да споделя мойта история...Казвам се Радостина, на 23 год. От Варна, имам диагностициран лупус от 4 год. в клиниката по ревматология при проф. Рашков. Оттогава насам ме лекуват с доста агресивна и скъпа терапия - имуновенин, ендоксан, кортизон и резохин... и въпреки всичките лекарства анти нуклеарните тела при мен винаги са високи. да не говорим, че във варна правят имонологични изследвания само в 2 лаборатории и резултатите са различни и незнаеш на кой да вярваш, а те са много показателни за болестта.. Пила съм билки, ходих при една билкарка в Пловдив, но си мисля, че тя ми помогна да изхвърля камъните в бъбреците само, което все е нещо...Иначе усложненията от лупуса при мен са венозна тромбоза на дълбоките вени и анти фосфолипиден синдром. Въпреки всичко си живея живота, задължително се мажа с фотозащитен крем с висок фактор и не обръщам много внимание на хората като ме питат защо съм червена или изгоряла съм от слънцето, а то пустата му пеперуда
|
|