den_zuk
Години : 47
Registration date : 08.10.2008
Брой мнения : 19
Местожителство : Varna
|
Заглавие: медрол-спрян Съб Яну 09, 2010 4:06 pm |
|
|
първо честита нова година на всички.живи и здрави ! тъй като медрола изчезна от мрежата....разбрах че е спрян временно, заради пререгистрация от пфайцер и до месец и нещо ще е наличен в по-голяма опаковка. |
|
Грифин
Години : 67
Registration date : 29.08.2008
Брой мнения : 70
Местожителство : Русе
|
Заглавие: Re: медрол-спрян Пон Яну 11, 2010 7:38 pm |
|
|
Здрасти! ЧНГ и всичко най през новата и на теб и всички от компанията! медрола се заменя на 100% с "преднизолон"+"дехидрокортизон". ама докато стигна до това баламско откритие се подух като Роки след 15ия рунд и не можех да спя от болки...... утре съм при лекуващата ми и се надявам да ме напомпа ударно-венозно с депомедрол или какво беше онова другото, че..... ако метилпреднизолона не се появи скоро, ще отскоча до букурещ. ако се наложи,звъннете ми, ще взема и за вас. 0885449321моб,082/822040дом. григор |
|
Keisi
Admin
Години : 42
Registration date : 26.07.2008
Брой мнения : 108
Местожителство : Бургас
|
Заглавие: Re: медрол-спрян Пон Фев 01, 2010 2:52 pm |
|
|
Все още няма Медрол, и на мен ми казаха да пия Дехидрокортизон или Преднизолон/които също изчезна/.Грифин не те разбрах Метилпреднизолона се замества едновременно с двете лекарства ли? |
|
Грифин
Години : 67
Registration date : 29.08.2008
Брой мнения : 70
Местожителство : Русе
|
Заглавие: Re: медрол-спрян Вто Фев 09, 2010 3:28 pm |
|
|
ами вече и аз се обърках...... първоначално ми беше казано- само преднизолон, но взех да чувствам як кортизонов глад. оплаках се, че нещата никак не са наред и останах с впечатлението, че ми препоръчаха преднизолон+дехидрокортизон. и аз на своя глава направих един двудневен ударен пулс (х16табл./дн.) после се оказа, че само едното е било достатъчно(без значение кое и в никакъв случай такива конски дози). но докато се точи това изясняване (тел. консултации и прегледи при леуващата)мина месец и лично на мен дехидрокортизона ми действа по-добре. междувременно ми донесоха медрол от букуреш и си пия пак него и май се кротнаха нещата. та така..... |
|
Sponsored content
|
Заглавие: Re: медрол-спрян |
|
|
|
|