Keisi
Admin
Години : 42
Registration date : 26.07.2008
Брой мнения : 108
Местожителство : Бургас
|
Заглавие: - Нед Сеп 14, 2008 12:00 pm |
|
|
- Цитат :
- Аз сигурно 7-8 години се мъчих от различни симптоми като Слънчеви алергии, Студови алергии (Рейно), Пеперудообразен обрив на лицето, косопад, и най-вече постоянната умора и сънливост. Слава богу болки в ставите нямах. Като бебе на 10 месеца съм се разболяла от Реактивен Артрит и сега се чудя как още мърдам.
Лупуса се намери една новозавършила ревматоложка да свърже всичко и да ме прати в софия на Урвич. Там по линията на здравната каса попаднах при Наталия Маринова, и след така евтините изследвания и положителната АНА станах официално болна от лупус. Бях на 18 години и света направо ми се срина, първа година студентка в нов град, самичка... Започнах лечението с пулсове с Метилпреднизолон, и пиех резохин. Година и половина се покрих, понеже ми беше по лесно да забравя за болестта и чесно казано се чувствах здрава, и сега се чувствам така. САмо дето изследванията не го потвърждават. Тази седмица за пръв път ми вливат Имуновенин, и се надявам да ми подейства добре, въпреки че не знам как ще отделям на всеки 3 месеца по 720 лв. Утре ми е третото вливане и ще потърся подписката да дам и моя глас!'); |
|