Keisi
Admin
Години : 42
Registration date : 26.07.2008
Брой мнения : 108
Местожителство : Бургас
|
Заглавие: Косопад Нед Сеп 14, 2008 11:08 am |
|
|
- Цитат :
- косопадът е един неприятен симптом или/и страничен ефект, с който почти всеки с лупус се сблъсква
аз съм пробвала с разни шампоани на phyto, но май нямаше ефект... когато лежах в болница преди 2 години, една възрастна жена с лупус ми каза да си мажа главата със сока на чесън; има6е ефект правих го година и не6то, но понеже има неприятна миризма, го смених с билката чемерика...2 супени лъжици, кипват се в 200мл вода, киснат 20 -30 мин и след измиване със шампоан косата се изплаква с отварата; внимавам, защтото пише, 4е е отровна...разбира се ако се пие..мисля, 4е косата се повъзстанови и пада по-малко
пишете, ако някой знае друга изпробвана и ефикасна рецепта |
|
petia
Години :
Registration date : 21.04.2009
Брой мнения : 17
Местожителство :
|
Заглавие: Re: Косопад Пон Юни 22, 2009 11:10 am |
|
|
Напоседък зарязах билките и слагам ампули против косопад на Vichy и енергизиращ шампаон пак на Vichy Другото много полезно за косата, което открих е тривитаминол купува се от ветеринарните аптеки :-) 2, 3 супени лъжици тривитаминол се смесват с жълтък, 1, 2 суп. лъж. кисело мляко (може и други продукти - 1 суп.л. оцет, 2, 3 капки газ, 1 суп.л. мас, 1 суп.л. ракия - има много рецепти в нета, в най-различни форуми) Маже се на косата, слага се найлон, отгоре кърпа и стои 2 часа, след което се измива. Страхотен ефект има. |
|
Keisi
Admin
Години : 42
Registration date : 26.07.2008
Брой мнения : 108
Местожителство : Бургас
|
Заглавие: Re: Косопад Сря Юни 24, 2009 8:53 am |
|
|
Сега нямам косопад, но наскоро чух много добри отзиви за Fitoval има го под формата на таблетки и шампоан /може да се съчетаят и двете едновременно да се приемат/ |
|